....v intervalech kadence melancholické, dithyramb světů za sebou následujících.

Mladí křesťanští demokraté na Vysočině naplno zasáhli do kampaně

27. 5. 2010 23:25
Rubrika: MKD | Štítky: KDU , MKD , politika , politika-volby

 

Do právě skončivší volební kampaně KDU-ČSL na Vysočině významnou měrou zasáhli i zdejší mladí křesťanští demokraté. Vytvořili bezmála dvacetičlenný žlutý tým, který po celý květen objížděl Vysočinu a zajišťoval organizaci větších či menších předvolebních setkání s občany.

 


Podoba lidoveckých mítinků byla zaměřena především na rodiny s dětmi. Děti měli možnost si zasoutěžit v řadě lákavých disciplín a získat tak kartičku Borce Vysočiny, či si jenom zaskákat na velké trampolíně nebo nafukovacím hradu. Jejich rodiče si mezitím mohli pochutnat na lázeňské oplatce od lídra kandidátky Jana Kasala nebo podiskutovat s některým z kandidátů.

 

Šňůra mítinků vyvrcholila v pátek 21. 5. v Jihlavě lidovým jarmarkem , na kterém Jan Kasal nabízel kolemjdoucím to nejlepší z ze zemědělských produktů Vysočiny, v duchu hesla "české potraviny na český stůl".

 

 

Mladí křesťanští demokraté se nejen účastnili mítinků,ale nebáli se vyjádřit svoji podporu KDU-ČSL veřejně a to tak, že se nechali vyfotit na billboard, aby tak ukázali že za lidovou stranou na Vysočině stojí opravdoví mladí lidé, a nikoliv jenom líbivé obrázky z fotobank reklamních agentur jak je tomu u ostatních stran. Jejich usměvavé tváře tak pokryly stovky plotů a výlepních ploch po celém kraji. Tento víkend ukáže nakolik bylo úspěšné naše snažení i to jak voliči dokáží ocenit to "lepší v nás".

 

 

.

 

Zobrazeno 1647×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková